Complementàries de Gestió
Aplicacions complementàries
Les aplicacions complementàries de Gestió estan especialment ideades per complementar i aportar valor afegit a les diferents solucions de Gestió Integrada de Eurowin en els àmbits de la gestió de clients, la millora en la comunicació de tarifes, l'adaptació a entorns específics de treball i el control, anàlisi i interpretació dels fluxos d'informació de l'empresa

Anàlisi de Negoci

Eurowin Anàlisi de Negoci és una aplicació complementària dissenyada per a qualsevol empresa que desitgi potenciar l'anàlisi de la informació continguda en la seva aplicació de gestió Eurowin.

+ llegir més

Atenció telefònica

Dirigit a empreses que desitgin controlar la gestió de trucades entrants i sortints de la seva empresa (atenció al client, suport tècnic, post-venda...)

+ llegir més

Catàleg digital

Dirigit a aquelles empreses que desitgin oferir als seus clients un catàleg digital dels seus productes i serveis.

+ llegir més

CRM

Dirigit a empreses que desitgen maximitzar la gestió i el control de la seva cartera de clients potencials i/o actuals.

+ llegir més

eFideliza

El teu negoci ja pot convertir als clients en fans. T'oferim un programari de fidelització via web basat en targetes de punts i de regal que t'ajudarà a augmentar les teves vendes i a enamorar als teus clients.

+ llegir més

Gestió Documental

Dirigit a empreses que desitgin emmagatzemar, buscar, gestionar, compartir i controlar l'accés als documents de l'empresa d'una forma pràctica i senzilla, garantint la gestió del coneixement de l'empresa.

+ llegir més

Informes Configurables

Dirigit a qualsevol empresa interessada a potenciar i/o automatitzar la gestió dels diferents llistats presents en les solucions de gestió de Sage Eurowin.

+ llegir més

Gestió integrada autònoms | Gestió integrada PYME | Aplicacions complementàries | Novetats
Gestió
Internet
Mobilitat
Fires | Visita’ns a Internet | Contacta amb Sai Computers | Suport
Av. Balmes, 79 - 08700 Igualada (Barcelona) - Tel. 93 804 09 01 / Fax 93 805 15 92 - botiga@saicomputers.net