Complementàries d'Internet
Aplicacions complementàries
Les aplicacions complementàries d'Internet estan especialment ideades per complementar i aportar valor afegit a les diferents solucions de Gestió Integrada d'Eurowin en els àmbits del comerç electrònic, a client final i a majoristes, la planificació i reserva de serveis online, la creació d'intranets d'empresa i la presència corporativa en la web.

Comandes On-line

Dirigit a aquelles empreses que desitgen oferir als seus clients un sistema de sol·licitud de comandes amb consulta d'estoc a temps real i generació de documents directament a l'aplicació.

+ llegir més

Tu eCommerce

Dirigit a aquelles empreses que desitgin disposar d'una solució de comerç electrònic que facilita una nova línia de negoci on line, sense costos d'inversió i sense preocupar-se per l'eina tecnològica que ho fa possible.

+ llegir més

Tu Hora

Dirigit a aquelles empreses que desitgen administrar serveis tenint en compte els horaris i tasques d'aquells empleats capacitats per dur-los a terme i d'acord amb un sistema de reserves gestionable totalment des d'Internet.

+ llegir més

Tu IntraNET

Dirigit a totes aquelles empreses que desitgin disposar de pàgina web interna en la qual la seva empresa i/o els seus treballadors puguin compartir informació, enviar correus electrònics o gestionar les seves vacances, entre altres aspectes.

+ llegir més

TuWeb PLUS

Dirigit a aquelles empreses que desitgin crear i mantenir una pàgina web totalment autogestionable sense necessitat de disposar de coneixements de programació.

+ llegir més

Gestió integrada autònoms | Gestió integrada PYME | Aplicacions complementàries | Novetats
Gestió
Internet
Mobilitat
Fires | Visita’ns a Internet | Contacta amb Sai Computers | Suport
Av. Balmes, 79 - 08700 Igualada (Barcelona) - Tel. 93 804 09 01 / Fax 93 805 15 92 - botiga@saicomputers.net