ComplementÓries de Mobilitat
Aplicacions complementÓries
Les aplicacions complementÓries de Mobilitat estan especialment ideades per complementar i aportar valor afegit a les diferents solucions de Gestiˇ Integrada de Eurowin, facilitant eines de control i gestiˇ de magatzems mitjanšant dispositius m˛bils i atorgant, al personal directiu i la forša de venda, mecanismes de mobilitat orientats a permetre la gestiˇ de clients, aixÝ com un complet accÚs remot a la informaciˇ de la seva empresa.

Director 2.0 SQL

Dirigit a microempreses o aut˛noms que disposin d'un ordinador portÓtil funcionant com un terminal mÚs de la xarxa i que desitgin carregar les dades del servidor per poder realitzar consultes posteriors sense connectar-se al mateix.

+ llegir mÚs

Eurowin Online

Dirigit a aquelles empreses que desitgin accedir a temps real a la seva gestiˇ de Eurowin o CRM mitjanšant un navegador web, des d'un dispositiu m˛bil o ordinador connectat a Internet.

+ llegir mÚs

PDA Inventari

Dirigit a aquelles empreses que desitgin informatitzar els inventaris dels seus magatzems mitjanšant dispositius m˛bils.

+ llegir mÚs

Prevenda/Autovenda

Dirigit a empreses que disposin de "preventistas" i/o "autoventistas" i desitgin informatitzar la seva activitat mitjanšant terminals m˛bils.

+ llegir mÚs

Gestiˇ integrada aut˛noms | Gestiˇ integrada PYME | Aplicacions complementàries | Novetats
Gestiˇ
Internet
Mobilitat
Fires | Visitaĺns a Internet | Contacta amb Sai Computers | Suport
Av. Balmes, 79 - 08700 Igualada (Barcelona) - Tel. 93 804 09 01 / Fax 93 805 15 92 - botiga@saicomputers.net